The making of

Screenshot van de startpagina bij de lancering van mijn nieuwe website Screenshot van de startpagina bij de lancering van mijn nieuwe website

Het heeft wat geduurd maar het is zover … mijn nieuwe website is geboren. Naast twee portfolio’s met foto’s, véél foto’s, zal ik in ‘The making of‘ ook geregeld het verhaal achter een foto vertellen. Hoe ik het aan boord legde om de foto te maken. En de problemen die daar soms mee gepaard gingen.…

Read More Le nouveau jeroenbaldewijns.be est arrivé

Bij het seizoen winter denken we spontaan aan fotogenieke sneeuwlandschappen. Helaas zijn de sneeuwdagen in ons land schaars. En dus moet je als natuurfotograaf in de winter op zoek naar andere interessante foto-onderwerpen. Tijdens een winterwandeling viel mijn oog op de mooie kleuren en sterke contrasten in de afgevallen bladeren op de grond. Andere wandelaars…

Read More Nog een beetje herfst in de winter

Al jaar en dag zweer ik bij mijn statief omdat het me drie enorme voordelen biedt. Mijn laatste aanwinst is de GorillaPod, een supercompact statief dat ik makkelijk voor zowel mijn Nikon als mijn iPhone kan gebruiken.

Read More GorillaPod

Op weg naar een beurs in Frankfurt moest ik in het station Liège Guillemins overstappen op de TGV. Ik had daarvoor een twintigtal minuutjes de tijd. Toen ik op spoor 1 liep, werd ik getrakteerd op een prachtige zonsopgang met de skyline van Luik als decor.

Read More Skyline Liège